کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

معاون اجرایی رئیس جمهور:دولت هیچ وعده نشدنی نخواهد داد

نشست تخصصی مجمع نمایندگان استان خوزستان با محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در راستای بررسی مصوبات دور دوم سفر‌های استانی رئیس جمهور به این استان برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۲ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن منصوری در دیدار با مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی، پس از شنیدن دغدغه ها، طرح‌ها و پیشنهاد‌های نمایندگان تاکید کرد که دولت هیچ وعده اجرا نشدنی نخواهد داد.

وی همچین در جهت تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر هم افزایی بین قوا گفت: نمایندگان بازوی کمکی دولت باشند و هماهنگی بین دو قوه مقننه و مجریه باید در بالاترین سطح خود باشد.

در این جلسه نمایندگان نقطه نظرات خود را پیرامون مسائل مختلف استان مطرح و گزارشی از پیشرفت طرح‌های عمرانی استان ارایه کردند.

همچنین نمایندگان با قدردانی از نگاه ویژه دولت گفتند: انتخاب خوزستان به عنوان نخستین مقصد سفر‌های استانی امسال نشان از نگاه ویژه و خاص رئیس جمهور و هیات دولت به این استان است.

سیدابراهیم رئیسی در دور دوم سفر‌های استانی، اوایل اردیبهشت ماه به استان خوزستان سفر کرد که به گفته علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان در این دور، ۱۸۰ هزار میلیارد ریال برای پروژه مصوب این استان در نظر گرفته شد.

حسینی محراب بیان کرد: همچنین در جریان این سفر تفاهم نامه‌هایی میان دستگاه‌های اجرایی و همچنین شرکت‌ها و واحد‌های مختلف بخش‌های خصوصی و دولتی منعقد شده و مدیران باید با جدیت این تفاهم نامه‌ها را پیگیری نموده تا به مرحله اجرا برسند.

معاون اجرایی رئیس جمهور تبادل‌نظر و دیدگاه با سایر نمایندگان استان در راستای توسعه و پیشرفت و شرکت در شورای اداری و بررسی اولویت‌های استان بر مبنای شاخص‌های تعریف‌شده را از توجهات دولت برشمرد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار